Shopping på River Road

Tillsammans med Susie tillbringade jag idag fem timmar på River Road som är en av Nairobis livligaste gator. Här finns massor med affärer stora och små med ett utbud av allt man kan tänka sig. Under de sex år vi arbetat i Loki har jag tillbringat åtskilliga timmar här med att köpa in pärlor, stenar och material för smyckesverkstan, tyger och annat tillbehör till vårt syprojekt och annat som kan behövas i Loki. Det är en pers varje gång och man är helt slut efteråt. Vanligtvis brukar min man köra mig ner på lördagar då det oftast går att hitta en parkering. De övriga dagarna är det stort sett omöjligt. Idag släppte våra män av oss och gjorde andra ärenden under tiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s