På väg till Loki

Så har vi (min man och jag) landat i ett lagom varmt Nairobi och på fredag flyger vi med ett litet MAF plan upp till Lokichoggio=Loki ca 100mil som tar 2,45tim. Längtar så att få träffa ANA-kvinnorna och se hur de har det och hur det går med bageriet, shangan (hoppas ni vet vid det här laget att shanga betyder pärlor, smycken på kiswahili) och shoppen. Men innan dess är det en del inköp som ska göras. Catherine vår shanga manager har skrivit en lista om vad som behövs: lås till halsband, fishline, bruna crush beads, big black no5, zebra stenar mm. På bageriet behöver de bakpulver, kanel och vaniljextrakt och shoppen vill ha mer tyger att sälja. Det blir till att ta sig ner till River Road och Biashara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s