Nu kör vi!

DSC_0697-1Så är det äntligen dags att försöka skriva första inlägget. Jag, Birgitta Arnlund, har äntligen haft lite tid att arbeta med ANA projektets hemsida, blogg eller vad man nu vill kalla det. Iden är att ha en sida där vi kan både blogga, visa vad vi gör, vad vi drömmer om och eventuellt sälja lite  eller mycket av våra smycken. Vi, vem är VI? VI det är jag (enligt ovan) och 21 turkanakvinnor bosatta i Lokichoggio i nordvästra Kenya. Vår önskan är att fylla sidan med intressanta, meningsfulla och spännande inlägg mm. Börja med att klicka runt på vår sida. Det finns en hel del att upptäcka även om inte alla rubriker som t.ex. Om sponsorer är klara. Ingen stress – Hakuna Matata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s